Δημιουργήστε! Διακοσμήστε! Εκφραστείτε!

Επαγγελματικές Κάρτες

Οδηγίες Τοποθέτησης

Οδηγίες τοποθέτησης

Αφιερώστε λίγο χρόνο πρίν την τοποθέτηση να διαβάσετε πώς μπορείτε να την πραγματοποιήσετε εύκολα και αποφύγετε με αυτό τον τρόπο τυχόν προβλήματα, ακόμα (στις μεγάλες διαστάσεις) και την καταστροφή του προϊόντος.

Μεγάλων διαστάσεων αυτοκόλλητα (από το μέγεθος L και πάνω) το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει και 2ο άτομο.

Βήμα 1ο:

Σημαδέυουμε ελαφρά με ένα μολύβι τα σημεία στα οποία θα μπεί το αυτοκόλλητο.

Βάζουμε το αυτοκόλλητο σε μία λεία επιφάνεια και το ξεδιπλώνουμε ώστε να είναι όλο ανοικτό σε επίπεδη μορφή. Εμείς πρέπει να βλέπουμε την όψη του θέματος.

Με την ειδική σπάτουλα περνάμε το αυτοκόλλητο αρκετές φορές ώστε να σιγουρευτούμε ότι η ειδική ταινία μεταφοράς έχει εφαρμόσει με αυτό σε όλα τα σημεία. Η διαδικασία αυτή της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια, μην παραλείψετε αυτό το βήμα.

Βήμα 2ο:

Γυρίζουμε ανάποδα το αυτοκόλλητο βάζοντας το να κοιτάει το θέμα τον τοίχο (ή οποιαδήποτε άλλη επίπεδη και λεία επιφάνεια π.χ. τραπέζι). Με προσοχή αρχίζουμε απο την μικρή πλευρά να τραβάμε το χαρτί προσέχοντας να μένει το αυτοκόλλητο επάνω στην ειδική ταινία μεταφοράς.

Τα περισσότερα προβλήματα αντμετωπίζονται στις άκρες και όχι στις μεγάλες επιφάνειες του αυτοκόλλητου, εκεί που το κυρίως σώμα δεν ενώνεται με τις λεπτομέρειες του θέματος.

Δείξτε προσοχή ώστε τα σημεία εκείνα να μείνουν επάνω στην ταινία μεταφοράς.

Ίσως χρειαστεί να πάτε πίσω - μπρός το χαρτί κάποιες φορές, και να πιέσετε την ταινία επάνω στο αυτοκόλλητο ώστε να μείνουν επάνω μικρές λεπτομέρειες. Μήν ξεχνάτε, η διαφορά και η ιδιαιτερότητα του σχεδίου θα φανεί σε αυτές τις λεπτομέρειες.

Βήμα 3ο:

Αφού αφαιρέσουμε με επιτυχία το χαρτί, με την βοήθεια του 2ου ατόμου πιάνουμε το αυτοκόλλητο απο τις άκρες, πάνω και κάτω ή διξά και αρστερά, και το τοποθετούμε με την κόλλα να ακουμπάει πλέον στο υπόστρωμα. Με την ειδική σπάτουλα πιέζουμε και εφαρμόζουμαι δεξιά - αριστερά, στην αρχή ελαφρά το αυτοκόλλητο προσέχοντας να μην αφήνουμε κενά σημεία δίοτι έτσι με το κενό αέρος θα δημιουργηθούν μικρές φουσκάλες.

Βήμα 4ο:

Έχοντας περάσει αρκετές φορές το αυτοκόλλητο και έχοντας σιγουρευτεί ότι έχουμε καλύψει με το ειδικό εργαλείο όλα τα σημεία αρχίζουμε από την επάνω πλευρά να αφαιρούμε προσεκτικά την ταινία μεταφοράς προσέχοντας να μένει το αυτοκόλλητο στο υπόστρωμα.

Βήμα 5ο:

Για άριστη εφαρμογή, μετά την αφαίρεση της ταινίας, περάστε με την ειδική σπάτουλα απαλά το αυτοκόλλητο ξανά ώστε να σιγουρευτείτε ότι όλα τα σημεία του έχουν κολλήσει σωστά.

Αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα; Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Η τεχνική ομάδα του MrSticker.Gr θα σας δώσει την συμβουλή της.

Τεχνικό τμήμα ΜrSticker.Gr

 

 

Έντυπα

flyers_teliko
80,00 €
flyers_teliko
165,00 €
flyers_teliko
120,00 €
flyers_teliko
105,00 €

Αυτοκόλλητα Εκπτώσεων

mr00690041
10,00 €
mr00690056
7,00 €
m-r00690121
8,00 €
m-r00690109
8,00 €

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Κατάθεση στην τράπεζα

Paypal

 

Επικοινωνία

+30 698 069 4318

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.